Facebook

Visie & werkwijze

Tandheelkundig Centrum Roelofarendseen streeft ernaar de beste kwaliteit tandheelkunde aan de patiënt te bieden. Het gehele team, bestaande uit tandartsen, mondhygiënisten en assistentes, is erop gericht om dagelijks iedere patiënt te voorzien van de beste zorg voor zijn of haar mond.

Een doordacht behandelingsplan is het draaiboek voor een effectieve en efficiënte behandeling met een vooruitziende blik. Bij iedere behandeling staat de patiënt centraal en is het resultaat gericht op kwaliteit en duurzaamheid. Wij vinden het voorkomen van gebitsproblemen belangrijk en besteden daarom veel aandacht aan preventie. Is behandeling toch noodzakelijk, dan willen wij optimale kwaliteit leveren en voeren wij behandelingen uit volgens de laatste stand van de wetenschap.

Onze wachtkamer is zeer comfortabel, echter zult u er weinig tijd doorbrengen. Door de manier waarop TC Roelofarendseen tijd voor u reserveert, zal uw wachttijd tot een minimum beperkt worden. Verder houden wij rekening met patiënten die last hebben van angst en we zorgen ervoor dat het verblijf in onze praktijk zo prettig mogelijk verloopt. 

De praktijk streeft ernaar de kwaliteit van de zorg te garanderen en waar mogelijk te verbeteren. We staan open voor vernieuwende technieken en materialen en zorgen voor een permanente update van kennis middels regelmatige (bij-)scholing van het gehele team. Daarnaast worden er procedures en protocollen gehanteerd die gebaseerd zijn op de huidige richtlijnen van onder andere de beroepsvereniging NMT.